Referanser

Noen av mine referanser etter behandling av plager som hodepine, astma, muskelplager, korsbåndskade og frossen skulder

Jeg har vært helt avhengig av Sarah sin hjelp. Jeg spiller håndball på høyt nivå og hun har behandlet alle skadene mine. Hun har hjulpet meg med opptrening etter en korsbåndsskade, behandlet betennelse i skulder, beinhinner og hæler. Har hatt flere aha behandlinger hvor kroppen fungerer bedre etter bare en liten time hos denne vidunderdama. Hun kan også ufattelig mye om hvordan kroppen henger sammen.

Marte, 23

Jeg har ved flere anledninger vært til behandling hos Sarah. Det er en veldig hyggelig dame som alltid gjør en grundig jobb. Hun har bla. behandlet meg for astmaplager med veldig godt resultat. Jeg har også anbefalt Trondheim Myoreflex Klinikk til mine venner.

Heidi Haug

Jeg ble anbefalt denne klinikken av min tannlege, etter mye problemer med hodepine fra kjeve og nakke. Jeg vil på det varmeste anbefale Trondheim Myoreflex Klinikk! Etter å ha prøvd flere andre behandlingsmetoder er Sarah den eneste som har klart å hjelpe meg ut av en ond sirkel med spenningshodepine.

Eva, 51

Veldig flink med mitt ryggproblem. To behandlinger, så OK.

Erik, 71

Jeg ble for noen år siden diagnostisert med Frozen shoulder. Dette er en betennelse i slimposen i skulderen som medfører at armen stivner samt at det medfører store smerter. Ifølge overlege på St Olavs fantes det ingen behandling for dette utover kortison mot smertene, og det kunne gå 1 – 3 år før man ble frisk. Heldigvis fikk jeg et tips om en behandling som het Myoreflex utført av Sarah Askim. Der fikk jeg raskt time, og allerede etter første behandling kom bedringen! I løpet av et par måneder hadde armen full bevegelse og smertene var borte!

I ettertid har jeg oppsøkt Sarah flere ganger når jeg har hatt ulike plager, og hun kan hjelpe med det meste! Flere jeg kjenner har også fått hjelp, både mot Frozen shoulder, hodepine eller muskelplager.

Kort oppsummert; jeg gir Sarah og Myoreflex min sterkeste anbefaling!!

Monica Lundager

Kontakt

Send meg en mail for spørsmål eller timebestilling

+ 47 97 47 83 67

Trondheim Myoreflex Klinikk

Peder Falcks veg 2, 7044 Trondheim

Følg meg på facebook og instagram

Nettsiden er drevet med WordPress og designet av  Grafisk Fotodesign, www.grafiskfotodesign.no