Myoreflex

Myoreflex fra gresk; myo = muskel og reflex = reaksjon utløst ved stimulering av sanseapparatet

Myoreflexterapi er en etterutdanning for fyisoterapeuter, leger, og andre helsepersonell, og gir behandleren en helhetlig forståelse av skadeårsaker. Myoreflexterapeuten jobber mot gjenopprettelse av funksjon og kroppens evne til å lege seg selv. 

Musklene henger sammen via felles feste og bindevev. De er organisert i muskelslynger langs kroppen. Feil tone i noen muskler (etter traume, langvarig stress, skade) påvirker aktiviteten i musklene langs de forskjellige slyngene. Dette påvirker funksjonen og kan føre til smerter andre plasser i kroppen.

Myoreflexterapi er en manuell behandlingsform. Terapeuten stimulerer reseptorer i musklene for å regulere muskeltonen i de forskjellige slyngene samt balansere det autonome nervesystemet. Dette gir kroppen mulighet til å lege seg selv og holde en optimal funksjon.

Dr Kurt Mosetter (Tyskland) utviklet denne metoden på 90-tallet. Han har stadig implementert ny kunnskap fra nevrobiologi, biokjemi, anatomi, biomekanikk og forskning om posttraumatisk stress.

Myoreflexterapi anvendes hos både store og små, søndagsmosjonister og toppidrettsutøvere.

https://nhi.no/livsstil/alternativ-medisin/myoreflexologi/

Myoreflex
Myoreflexterapi

Kontakt

Send meg en mail for spørsmål eller timebestilling

+ 47 97 47 83 67

Trondheim Myoreflex Klinikk

Peder Falcks veg 2, 7044 Trondheim

Følg meg på facebook og instagram

Nettsiden er drevet med WordPress og designet av  Grafisk Fotodesign, www.grafiskfotodesign.no